Tuesday, November 10, 2009

XARIS ALEKSIOU - H AGAPH THA SE BREI OPOY KAI NA 'SAI [11/2009]

Artist: ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Album: Η ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΣΑΙ

front

Released: 11/2009
Company: ESTIA - EMI
CD-Type: Cd Album
Genre: ΕΝΤΕΧΝΟ
Number of tracks: 11
Audio Format: MP3
Quality (bitrate): 320kbs
Η Χάρις Αλεξίου κάνει τις στιγμές της τραγούδια. Διαλέγει μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το προσωπικό της album, στιγμές που έχουν αποτυπωθεί στο προσωπικό της film και τις κάνει τραγούδια. Και τις κάνει αγάπη. Την αγάπη που θα σε βρει όπου και να πας.
Ενα album με μελωδίες της Χάρις Αλεξίου, αλλά και άλλες που ήρθαν και την βρήκαν από διάφορα σημεία του πλανήτη, από την Αργεντινή του Gustavo Alfredo Santaolalla, από το βραβευμένο με oscar soundtrack που έγραψε για την ταινία «Ημερολόγια Μοτοσικλέτας», από την Γαλλία, του Bruno Coulais και του Philippe Fragione, από την Γερμανία, του Dirk Michaelis, αλλά και το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει η Χάρις Αλεξίου μαζί με τους Κορσικανούς I Muvrini που για το καινούριο της album ηχογραφήθηκε ξανά με ελληνικούς στίχους.
Ενα album γεμάτο με μουσικά στιγμιότυπα της ζωής της που μοιράζεται μαζί μας, τρία χρόνια μετά το τελευταίο studio album της «Βύσσινο και Νεράντζι». Τα τραγούδια έρχονται το ένα μετά το άλλο και έχεις την αίσθηση ότι αλλάζεις σελίδες σ’ ένα album ζωής. Η Χάρις Αλεξίου να γράφει μουσικές, να γράφει στίχους, να ακούει μουσικές που την συγκινούν, να κάθεται παρέα με τον Παναγιώτη Τσεβά και να γράφουν μουσική για ένα τραγούδι, να ακούει το τραγούδι του νέου δημιουργού Μιχάλη Τούμπουρου και να αποφασίζει να το συμπεριλάβει στα προσωπικά της στιγμιότυπα.
Μ’ αυτό το album έχουμε ξανά την αίσθηση 15 σχεδόν χρόνια μετά το «Οδός Νεφέλης ‘88» ότι η Χάρις Αλεξίου μας ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σπιτιού της, τις πόρτες της ψυχής της και μας προσκαλεί να μοιραστούμε τον κόσμο της.
Ανοίξτε τις πόρτες σας, ανοίξτε την ψυχή σας και γεμίστε εικόνες από 10 μουσικά στιγμιότυπα γεμάτα από τον κόσμο της Χάρις Αλεξίου. Γεμάτα αγάπη. Γιατί «Η αγάπη θα σε βρει όπου και να ‘σαι»

back

cd

http://rapidshare.com/files/304987573/Xaris_Alexiou_-_H_agaph_tha_se_brei_opou_kai_na__sai.rar

1 comment:

  1. פורסם: 11/2009
    חברה: ESTIA - EMI
    CD-Type: Cd Album
    ז 'אנר: אמנותי
    מספר מסלולים: 11
    Audio Format: MP3
    איכות (bitrate): 320kbs
    חריס אלקסיו הופך את הרגעים של שירים. בחר סדרת תצלומים בשחור לבן של האלבום צוות, ברגעים כי הם המוטבע על הצוות של הסרט ולבצע שירים. ולעשות אהבה. האהבה תמצא אותך בכל מקום שתלך.
    אלבום עם מלודיות חאריס אלקסיו, ואחרים באו ומצאו מחלקים שונים של העולם, מארגנטינה כדי גוסטבו אלפרדו Santaolalla, זוכת אוסקר הפסקול שכתב לסרט "יומני האופנוע", מצרפת, של ברונו קולה ואת פיליפ Fragione, מגרמניה, מיכאליס דירק, ואת השיר התפרשה חאריס אלקסיו עם Corsicans מי אני Muvrini עבור האלבום החדש שלה נרשמה שוב עם מילים ביוונית.
    אלבום מלא תמונות מחיי המוסיקלי הוא חולק איתנו שלוש שנים אחרי אלבום האולפן האחרון של "חמוץ ומר. השירים באים אחד אחרי השני אתה מרגיש שיש לך שינוי בחיים דפי אלבום. חריס אלקסיו לכתוב מוסיקה, כתיבת מילים, מקשיב הדבר המוסיקה, לשבת עם חברים Panagiotis Tsevas ולכתוב מוסיקה שיר, להקשיב לשיר של מייקל חדש מחבר Toumpourou ולהחליט לכלול אישית של צילומים.
    עם האלבום הזה אנחנו מרגישים שוב כמעט 15 שנים אחרי "רחוב Nefeli '88 'שאנחנו חאריס אלקסיו מחדש את הדלתות של הבית שלה, את הדלתות של הנשמה מזמין אותנו לשתף את העולם.
    פתח את הדלתות שלך, לפתוח את הנשמה שלך ומלא תמונות מוסיקה 10 מלא תמונות מן העולם של חאריס אלקסיו. מלא אהבה. למה "אהבה ימצא אותך בכל מקום שאתה"

    ReplyDelete