Wednesday, October 7, 2009

ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΒΙΚΥ-Δισκογραφία

http://i105.photobucket.com/albums/m229/amarantos/Mosxoliou-Discography.jpg

1967-Θαλασσινά φεγγάρια(Συμμετοχή

http://rapidshare.com/files/66141158/Mosxoliou_Biky_-_1967_-_8alassina_feggaria.rar

1969-Κόσμε αγάπη μου....................................

http://rapidshare.com/files/66060562/Mosxoliou_Biky_-_1969_-_Kosme_agaph_mou.rar

1969-Μια Κυριακή

http://rapidshare.com/files/65809235/Mosxoliou_Biky_-_1969_-_Mia_kyriakh.rar

1970-Βίκυ Μοσχολιού

http://rapidshare.com/files/65803998/Mosxoliou_Biky_-_1970_-_Biky_Mosxoliou.rar

1970-Το Σαββατόβραδο

http://rapidshare.com/files/65805867/Mosxoliou_Biky_-_1970_-_To_Sabbatobrado.rar

1972-Περιπέτειες

http://rapidshare.com/files/65705029/Mosxoliou_Biky_-_1972_-_Peripeteies.rar

1972-Συνοικισμός Α

http://rapidshare.com/files/65707123/Mosxoliou_Biky_-_1972_-_Synoikismos_A.rar

1973-Στροφές...................................................

http://rapidshare.com/files/65709083/Mosxoliou_Biky_-_1973_-_Strofes.rar

1973-Τραγουδά Ξαρχάκο Σπανό

http://rapidshare.com/files/66098762/Mosxoliou_Biky_-_1973_-_Tragouda_Ksarxako_Spano_Khlahdwnh.rar

1974-Νυν και αεί

http://rapidshare.com/files/66064747/Mosxoliou_Biky_-_1974_-_Nyn_kai_aei.rar

1975-Λαϊκή Παράδοση(Συμμετοχή 1925-1940

http://www.pareoula-forum.com/upload/MusicGreek2/Mosxoliou_Biky_Laikh_Paradosh_1925-1940.ccf

1976-Ανεξάρτητα(Συμμετοχή

http://rapidshare.com/files/66130729/Mosxoliou_Biky_-_1976_-_Aneksartita.rar

1976-Λεύκωμα

http://rapidshare.com/files/65711320/Mosxoliou_Biky_-_1976_-_Leykwma.rar

1976-Τα Σήμαντρα (Συμμετοχή;) Νομικός

http://rapidshare.com/files/65713139/Mosxoliou_Biky_-_1976_-_Ta_Shmantra.rar

1977-14 Χρυσές Επιτυχίες

http://rapidshare.com/files/65715633/Mosxoliou_Biky_-_1977_-_14_Xryses_Epityxies.rar

1977-Τραγουδά Σπανό

http://rapidshare.com/files/65719067/Mosxoliou_Biky_-_1977_-_Tragoudaei_Spano.rar

1978-14 Χρυσές Επιτυχίες 2

http://rapidshare.com/files/65829566/Mosxoliou_Biky_-_1978_-_14_Xryses_Epityxies_2.rar

1978-Λαϊκά τραγούδια απ' όλο τον κόσμο

http://rapidshare.com/files/65722671/Mosxoliou_Biky_-_1978_-_Laika_tragoudia_ap__olo_to_kosmo.rar

1979-Όταν σε περιμένω

http://rapidshare.com/files/65727748/Mosxoliou_Biky_-_1979_-_Otan_se_perimenw.rar

http://rapidshare.com/files/36038753/Mosxoliou_Biky_-_1979_-_Otan_se_perimenw.rar

1980-Βίκυ Μοσχολιού.......................................

http://rapidshare.com/files/65811271/Mosxoliou_Biky_-_1980_-_Biky_Mosxoliou.rar

1980-Το Τραμ Το Τελευταίο

http://rapidshare.com/files/65733658/Mosxoliou_Biky_-_1980_-_To_tram_to_teleytaio.rar

1981-Σκουριασμένα χείλια...............................

http://rapidshare.com/files/65736945/Mosxoliou_Biky_-_1981_-_Skouriasmena_xeilia.rar

1982-Αξέχαστες Επιτυχίες

http://rapidshare.com/files/65742449/Mosxoliou_Biky_-_1982_-_Aksexastes_Epityxies.rar

1982-Τραγούδια της Ευτυχίας

http://rapidshare.com/files/65746132/Mosxoliou_Biky_-_1982_-_Tragoudia_ths_Eutyxias.rar

1983-Αξέχαστες Επιτυχίες 2

http://rapidshare.com/files/65750672/Mosxoliou_Biky_-_1983_-_Aksexastes_Epityxies_2.rar

1984-Του σίδερου και του νερού

http://rapidshare.com/files/65757140/Mosxoliou_Biky_-_1984_-_Tou_siderou_kai_tou_nerou.rar

1987-Γυμνό....................................................

http://rapidshare.com/files/65762440/Mosxoliou_Biky_-_1987_-_Gymno.rar

1989-Πιάσε κόκκινο

http://rapidshare.com/files/65766399/Mosxoliou_Biky_-_1989_-_Piase_kokkino.rar

 

1990-Εφημερία

http://rapidshare.com/files/65773638/Mosxoliou_Biky_-_1990_-_Efimeria.rar

 

1990-Gro plan

http://rapidshare.com/files/65778759/Mosxoliou_Biky_-_1990_-_Gro_plan.rar

1990-Μεγάλε& #962; Επιτυχίες

http://rapidshare.com/files/65781706/Mosxoliou_Biky_-_1990_-_Megales_Epityxies.rar

1991-Γειά σας που πέφτουν τα σύνορα(Συμμετοχή

http://rapidshare.com/files/66117332/Mosxoliou_Biky_-_1991_-_Geia_sas_pou_peftoun_ta_synora.rar

1992-Το καινούριο πράμα

http://rapidshare.com/files/65785808/Mosxoliou_Biky_-_1992_-_To_kainourgio_prama.rar

  1993-Τα Μπιζουδάκια

http://rapidshare.com/files/65791788/Mosxoliou_Biky_-_1993_-_Ta_mpizoudakia.rar

1995-Ο Τζακ Ο΄Χάρα http://rapidshare.com/files/65794655/Mosxoliou_Biky_-_1995_-_O_Tzak_O_Xara.rar

1995-Οι Μεγάλες Επιτυχίες http://rapidshare.com/files/65798952/Mosxoliou_Biky_-_1995_-_Oi_Megales_Epityxies.rar

  1995-Τραγουδά ; Ζαμπέτα

http://rapidshare.com/files/66107177/Mosxoliou_Biky_-_1995_-_Tragouda_Zampeta.rar

1996-Μια γυναίκα δύο άντρες http://rapidshare.com/files/65801877/Mosxoliou_Biky_-_1996_-_Mia_gynaika_dyo_antres.rar

1996-Τραγουδάει Αρχοντορεμπέτικα http://rapidshare.com/files/65815742/Mosxoliou_Biky_-_1996_-_Tragoudaei_Arxontorempetika.rar

  1996-Τραγούδια από τις 45 στροφές

http://rapidshare.com/files/65819905/Mosxoliou_Biky_-_1996_-_Tragoudia_apo_tis_45_trofes.rar

  1996 Selftitled

http://rapidshare.com/files/65813587/Mosxoliou_Biky_-_1996_-_Selftitled.rar

1997-Αξέχαστες επιτυχίες 3

http://rapidshare.com/files/65824463/Mosxoliou_Biky_-_1997_-_Aksexastes_Epityxies_3.rar

1998-Οι Μεγάλες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού http://rapidshare.com/files/65827081/Mosxoliou_Biky_-_1998_-_Oi_Megales_Fwnes.rar

2000-Τραγούδι^ 5; από τις 45 στροφές 2

http://rapidshare.com/files/65702603/Mosxoliou_Biky_-_19_Various_-_1964-1976.rar

2001-Οι Μεγάλες Επιτυχίες 1

http://rapidshare.com/files/65833000/Mosxoliou_Biky_-_2001_-_Oi_Megales_Epityxies_1.rar

2002-Μεγάλοι Έλληνες Ερμηνευτές 2

http://rapidshare.com/files/65840159/Mosxoliou_Biky_-_2002_-_Megaloi_Ellhnes_Ermhneutes_2.rar

2002-Ανοιχτό Βιβλίο

http://rapidshare.com/files/65837626/Mosxoliou_Biky_-_2002_-_Anoixto_biblio.rar

2003-Πήρα απ΄τη Νιότη Χρώματα

http://rapidshare.com/files/65844091/Mosxoliou_Biky_-_2003_-_Phra_apo_th_niwth_xrwmata_Cd_1.rar

http://rapidshare.com/files/65848016/Mosxoliou_Biky_-_2003_-_Phra_apo_th_niwth_xrwmata_Cd_2.rar

http://rapidshare.com/files/65871312/Mosxoliou_Biky_-_2003_-_Phra_apo_th_niwth_xrwmata_Covers.rar

2004-Οι Μεγάλες Επιτυχίες 2

http://rapidshare.com/files/65854603/Mosxoliou_Biky_-_2004_-_Oi_Megales_Epituxies_2.rar

  2004-Βραδυνό σινιάλο

http://rapidshare.com/files/65850895/Mosxoliou_Biky_-_2004_-_Bradino_sinialo.rar

2005-Μοσχολιού Βίκυ 40 Χρόνια

http://rapidshare.com/files/65880377/Mosxoliou_Biky_-_2005_-_40__Xronia.part1.rar

http://rapidshare.com/files/65885856/Mosxoliou_Biky_-_2005_-_40__Xronia.part2.rar

http://rapidshare.com/files/65891397/Mosxoliou_Biky_-_2005_-_40__Xronia.part3.rar

http://rapidshare.com/files/65895822/Mosxoliou_Biky_-_2005_-_40__Xronia.part4.rar

  2005-Εγώ εσένα αγαπώ 21_Megala_Tragoudia

http://rapidshare.com/files/66125762/Mosxoliou_Biky_-_2005_-_21_Megala_Tragoudia.rar

2006-Δεν ξέρω πόσο σ΄αγαπώ

http://rapidshare.com/files/65859983/Mosxoliou_Biky_-2006__-_Den_kserw_poso_s_agapw_Cd_1.rar

http://rapidshare.com/files/65864045/Mosxoliou_Biky_-2006_-__Den_kserw_poso_s_agapw_Cd_2.rar

2006-Στα εννέα όγδοα

http://rapidshare.com/files/65867039/Mosxoliou_Biky_-2006_-_Sta_ennea_ogdoa.rar_

2006-Τα Κινηματογραφικά

http://rapidshare.com/files/65871153/Mosxoliou_Biky_-2006__-_Ta_kinhmatografika.rar

2007 -Megales Moysikes Synanthseis

http://rapidshare.com/files/53434290/BikyMosxolioy_MegalesMoysikesSynanthseis.zip

To Password gia to cd einai : www.8alassa.org

2009-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ

http://rapidshare.com/files/286356282/Mosxoliou_-_2009_-_Den_xerw_poso_se_agapw_6_Cd_Full_covers.rar

http://rapidshare.com/files/286341283/Mosxoliou_-_2009_-_Den_xerw_poso_se_agapw_Cd_1.rar

http://rapidshare.com/files/286341312/Mosxoliou_-_2009_-_Den_xerw_poso_se_agapw_Cd_2.rar

http://rapidshare.com/files/286341371/Mosxoliou_-_2009_-_Den_xerw_poso_se_agapw_Cd_3.rar

http://rapidshare.com/files/286341376/Mosxoliou_-_2009_-_Den_xerw_poso_se_agapw_Cd_4.rar

http://rapidshare.com/files/286341404/Mosxoliou_-_2009_-_Den_xerw_poso_se_agapw_Cd_5.rar

http://rapidshare.com/files/286355536/Mosxoliou_-_2009_-_Den_xerw_poso_se_agapw_Cd_6.rar

2009-ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

http://rapidshare.com/files/189074460/MOSXOLIOY_-_STA_MEGALA_TRAGOUDIA.rar

No comments:

Post a Comment

Post a Comment