Friday, July 3, 2009

Eleftheria Arvanitaki-Melina Aslanidou Live @ Mytilini

5154_93127317899_664227899_1860556_5688495_n[1]

Date:

Monday, July 13, 2009

Time:

9:00pm - 11:50pm

Location:

Dhmotiko Stadio

City/Town:

Mytilíni, Greece

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
---------------------------------------------------------
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια που με τη φωνή της, μάς έχει ταξιδέψει στα πιο όμορφα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής και τα τραγούδια της μάς έχουν χαρίσει αξεπέραστες επιτυχίες, ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Μετά τις πρόσφατες συναυλίες της στην Ισπανία (Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Χιχόν), αλλά και στην Αυστραλία όπου έδωσε παραστάσεις στην περίφημη Όπερα του Σίδνεϋ και στο Μέγαρο Τεχνών της Μελβούρνης, η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα παρουσιάσει σε όλη την Ελλάδα μαζί με τις μεγάλες της επιτυχίες και τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ της με τίτλο «Και τα μάτια κι η καρδιά».
Μαζί της, σε αυτή την καλοκαιρινή περιοδεία, έχει την Μελίνα Ασλανίδου. Η Μελίνα Ασλανίδου που από το 2001 με την ερμηνεία της στο τραγούδι των Πλέσσα-Παπαδόπουλου «Τι σου ‘κανα και πίνεις» γνώρισε τεράστια επιτυχία, είναι η νέα ανερχόμενη Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας δώσει όλα αυτά τα χρόνια δείγματα του ταλέντου της τόσο στην δισκογραφία, όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις της, κάνοντας επιλογές που δικαιώνουν την αγάπη που της έχει δείξει το κοινό.
Η Μελίνα Ασλανίδου θα ερμηνεύσει τραγούδια από το τελευταίο της cd με τίτλο «Στο δρόμο» που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες «Τι σου ‘κανα και πίνεις», «Το λάθος», «Το τσιγάρο βαρύ», αλλά και δύο πολύ ιδιαίτερες διασκευές: το «Ένα χειμωνιάτικο πρωί» της Ελένης Βιτάλη και την «Πριγκηπέσα» του Σωκράτη Μάλαμα. Θα ερμηνεύσει επίσης, το ολοκαίνουριο τραγούδι της που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες με τίτλο «Μην το πεις» που αναμένεται να είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του καλοκαιριού.
Την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Μελίνα Ασλανίδου συνοδεύει μια μπάντα επτά εξαίρετων μουσικών:
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα , επιμέλεια των ενορχηστρώσεων,
Θωμάς Κωνσταντίνου: μπουζούκι,ούτι,λαούτο,τσουμπούς
Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος : μπάσο
Αλέξανδρος Κτιστάκης: τύμπανα
Γιάννης Κυριμκυρίδης: πιάνο,πλήκτρα,
Άγγελος Πολυχρόνου: κρουστά
Θέμης Νικολούδης: βιολί

4 comments: